Kongre Konuları

 Kongre Konuları
 

Gıda mikrobiyolojisi ile ilgili her konuda bildiri kabul edilebilecektir. Gıda, multidisipliner bir konu olup tarladan sofraya yaklaşımı içinde Gıda Mikrobiyolojisi ile ilgili her konu kongrede sunulabilir.

 Aşağıda ilgili temel alanlar görülebilir:

  1. Gıda Ekosistemlerindeki Mikroorganizmaların Kontrolü ve Tahmini
  2. Gıda Fermantasyonları Mikrobiyolojisi
  3. Gıda Mikrobiyotası
  4. Probiyotikler ve Postbiyotikler
  5. Gıda Kaynaklı Enfeksiyonlar ve Zehirlenmeler
  6. Gıda Mikrobiyolojisinde Yeni Gelişmeler
  7. Gıda Mikrobiyolojisi Eğitimi ve Etiği
  8. Gelecekte Mikrobiyal Gıda Güvenliği
  9. Tek Sağlık (İnsan, Bitki ve Hayvan) Bağlamında Gıda Mikrobiyolojisi
  10. Gıda Mikrobiyolojisinde Hızlı Yöntemler
  11. Gıda Mikrobiyolojisinde Bilimsel Çeşitlilik
  12. Mikrobiyom: Mikrobiyal Çeşitliliği ve Fizyolojisini Etkileyen Faktörler
  13. Diğer (Lütfen belirtiniz)

Bilgisayar Bilimleri Araştırma Ve Uygulama Merkezi